PITTA KERVAN RUISLEDE

PITTA KERVAN RUISLEDE Livraison Ć  Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 81 beoordelingen
31 mei 2020 om 22:00 Alles was ok
31 mei 2020 om 21:55 Mooi op tijd geleverd. Eten was nog lekker warm ondanks 15km afstand. Bedankt!
30 mei 2020 om 22:25 Net op tijd, eten was lekker en nog goed warm. Aanpassingen van in opmerkingen waren volledig in orde ! Al iedere keer heel content
28 mei 2020 om 20:30 De bezorging was top maar als je een opmerking bijvoegd mogen ze er wel opletten de schotel was top maar de durum heb ik niet opgegeten doordat er groenten tussen lagen en ik allergies ben aan tomaten
24 mei 2020 om 11:47 Sneller bezorgd dan de gegeven indicatie. Het eten was goed warm en lekker gegeten!
22 mei 2020 om 5:47 Iets vroeger geleverd dan wat da app zei. Toppie dus. Gewoon van een andere te nemen dus was wat terughoudend. Maar was aangename ervaring, ik overweeg een nieuwe standaard pizza-place.
17 mei 2020 om 11:09 Niets op aan te merken alles was in orde heb mijn eten laten brengen om 18 u e was er om 18 u
16 mei 2020 om 23:05 Lekkere pitta, altijd in orde ! Tot de volgende keer !
27 mrt 2020 om 21:25 lekker, veel, enkel verkeerde gerecht gekregen... kleine pita in plaats van kapsalon...
27 mrt 2020 om 20:55 Correcte info en levering Zeer lekker
27 mrt 2020 om 20:51 Vlot, lekker en volgens de geldende hygiƫnische regels geleverd!!
26 mrt 2020 om 20:02 Top! Zoals altijd