PITTA KERVAN RUISLEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Kervan Ruislede. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 10:37 Meer dan een uur wachten sorry,maar dit was de laatste keer
20 nov 2022 om 20:28 Levering om 18 uur gevraagd en mooi op tijd. Eten was super lekker!
12 nov 2022 om 20:13 Op de site stond er 80-100 min en ze stonden hier op 20min. Verassend! Super lekker en snelle bezorging ! Top !
5 okt 2022 om 21:05 Beloofde bezorgtijd op de app was 56 minuten.. werkelijk was het bijna 2u! Zelf niets laten weten, wij hebben verschillende keren moeten bellen voor we iemand aan de lijn kregen.. klantvriendelijkheid is niet meer wat het geweest is.
1 sep 2022 om 21:54 We ordered at 6pm, requested delivery at 6:45pm... it arrived at aroun 7:30pm.
29 jul 2022 om 21:27 Veel, lekker, zacht vlees wachttijd 40 min, we wonen wel wat verder maar was het zeker waard aanrader
14 jul 2022 om 22:04 Supertevreden,ik bestel regelmatig , vriendelijke bezorging,eten altijd goed warm en keilekker en vooral alles wat besteld is is ook meegeleverd.
8 jul 2022 om 23:06 Ik had een kapsalon & een pitta schotel besteld. We kregen rauwe frieten & zeer droge pitta.
5 jul 2022 om 21:20 Altijd superlekker