PITTA KERVAN RUISLEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Kervan Ruislede. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 23:05 Snel klaar, heel lekker!
30 dec 2022 om 20:10 Zonder iets te laten weten net geen 40min later dan aangegeven geleverd... en lauw-warm en frieten waren al een beetje 'wakkig'. Ook geen 'sorry' voor het lang wachten. Stond al klaar om te bellen. Volgende keer een ander denk ik zo...
26 nov 2022 om 10:37 Meer dan een uur wachten sorry,maar dit was de laatste keer
20 nov 2022 om 20:28 Levering om 18 uur gevraagd en mooi op tijd. Eten was super lekker!
12 nov 2022 om 20:13 Op de site stond er 80-100 min en ze stonden hier op 20min. Verassend! Super lekker en snelle bezorging ! Top !
5 okt 2022 om 21:05 Beloofde bezorgtijd op de app was 56 minuten.. werkelijk was het bijna 2u! Zelf niets laten weten, wij hebben verschillende keren moeten bellen voor we iemand aan de lijn kregen.. klantvriendelijkheid is niet meer wat het geweest is.
1 sep 2022 om 21:54 We ordered at 6pm, requested delivery at 6:45pm... it arrived at aroun 7:30pm.
29 jul 2022 om 21:27 Veel, lekker, zacht vlees wachttijd 40 min, we wonen wel wat verder maar was het zeker waard aanrader
14 jul 2022 om 22:04 Supertevreden,ik bestel regelmatig , vriendelijke bezorging,eten altijd goed warm en keilekker en vooral alles wat besteld is is ook meegeleverd.